2022. augusztus 5., péntek

Kektura - P4 zárónap

A kektura negyedik resze ma veget ert. De jon helyette mas :)

Itt aludtunk, nekem bejott a hely. Arrol nem is beszelve, hogy vegre satraztunk, nem hiaba cipeltem ezt a sok cuccot. Mondjuk "ar/ertek" aranyban nem biztos, hogy megerte. De, megerte :)
Feri korabban kelt, csinalt paras kepet a masik oldalrol:
Az is kiderult, hogy akik a riadalmat keltettek tegnap este, azok is turazok. Legalabbis sator allt a kocsijuk mellett.

A vasutallomas epulete, ami mar nem uzemel...

Felkeltunk, megreggeliztunk, termeszetesen volt hozza kave is. Az Alfa csapat - alias Bandi - pedig uton volt, hogy kimenekitsen minket. Meg is erkezett pontban 11-kor:
Budapestre vezetett az utunk, majd onnan tovabb Deneshez Nagydorogra. Ide megerkezett Bikeman Zoli es Tamas, es mar mentunk is at egy lovaskocsival Gyorkonybe:
Denes batyja volt a hajto, allati jo elmeny volt! A szo legszorosabb ertelmeben. Az erdoben volt vagtazas is, rendesen csapattuk a fak kozott, neha kaptunk egy-egy pofont az agaktol, maskor meg ugy ereztem, hogy a kanyarban felborulunk. Persze a "pilota" tudta mit csinal, nem volt gond, csak elvezet. Szeles volt a mosoly az arcunkon :D

Gyorkony mindig elvarazsol. A pincek, a hangulat, a nyugalom. Persze ha mar ott voltunk megkostoltunk egy-ket bort is.

Volt meg ma vacsora, Denes fozott bajai halaszlevet.

Holnap pedig jon az a program ami miatt hamarabb abbahagytuk a turat. Lesz arrol is egy bejegyzes.
A negy nap alatt 120 km-t turaztunk, es 4120 meter szintet masztunk meg. Ezzel elegedett vagyok. Lesz meg augusztusban otodik etap is, ami a terv szerint nem lesz roviditett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése