2019. november 3., vasárnap

Egy kis Ázsia: Pattaya

Ma egy igazi semmittevős nap volt. Jól is esett ennyi mászkálás után.

Sok nap után végre kialudnom magam, kellett már nagyon. Leslie reggel elment bringázni, én ezalatt is aludtam.

Leslietől ez a kilátás (12. emelet):


Reggeliztünk, leadtuk a kimosandó cuccokat, aztán lementünk a medencéhez fürödni. Nem kellett messzire menni, a társasháznak van medencéje. Jött velünk Chai is, ő egy 8 éves khmer kisfiú, nagyon jó arc.

Aztán elsétáltunk a piacra, és vettünk ebédet.


A gyümölcsök íze az egyik meghatározó élmény itt Ázsiában. Ma két olyan gyümölcsöt is ettem amit korábban még nem, longan-t és rambutan-t. Ezenkívül volt ananász, pomeló, mangó, banán, maracuja.

A délutáni kis pihenő után (mert az eddigieket ugye ki kellett pihenni...) elmentünk masszázsara. Ezt az oda úton fényképeztem, tudom, hogy azt ígértem, hogy nem lesz több kábeles kép, de nem tudom megállni, hogy ezt ne tegyem fel. Kb. az lehet amit tegnap írtam, meg kell javítani a netet:


Jött egy kétórás teljes testes thai masszázs. Ez durva volt. Azt gondoltam, hogy a laoszi masszás kemény volt, hát nem volt az. Ez volt kemény. Mától ehhez mérem, hogy egy masszás mennyire erős, és ez a 120%. Csodás hogy kibírtam. Egy keménykötésű csaj masszírozott, letesztelte a fájdalomküszöbömet az egyszer biztos. Szinte megkönnyebbülés volt amikor vége lett :) Holnap tuti lesz rajtam egy-két kék-zöld folt, főleg a vádlimat és a combomat kínozta meg. De összességében baromi jó volt! Volt benne nyújtás is, megtekergette a derekamat, a hátamon sem maradt beállt izom.

Itt következett volna az, hogy elmegyünk Pattaya központjába, de amikor kijöttünk épp elkezdett esni az eső. Így bementünk a szemben lévő utcába kajálni.

Green curry chicken

Finom volt, épp kellemesen csípős. A hely ahol ettük, hát az érdekes :)

Az eső nem állt el, de végül csak elmentünk a központba. Itt is láttunk érdekes dolgokat. És ami az igazán kemény az az, ami a Walking Street-en van. Csajokkal teli bárok, go go bárok előttük kint álló lányokkal akik leszólítgatnak és invitálnak be, máshol üvöltő zene, ablakban táncoló csajok. Az utcán folyamatosan leszólítanak és ajánlanak mindenféle programokat és szolgáltatásokat. Végigmentünk a Boys Street-en is, itt is éttermek, bárok (Lucky boys bar, Big kiss bar, Dream boys bar, stb.), masszás, ez a melegek utcája, ott is leszólítgatnak és invitálnak be... Távol esik az érdeklődési körömtől, de látni érdekes volt az egyszer biztos. Teljes iparág, teljes repertoárral, itt aztán mindenki megtalálja amit keres, fiú lányt, fiú fiút, fiú lánynak kinéző fiút. Állítólag lányoknak is vannak szolgáltatások, de az nincs ennyire kitéve az ablakba, azt valahogy diszkréten intézik.
Vannak idegenvezetők akik simán behoznak az utcába egy komplett kínai csoportot, ezek között lehet érdekes fejeket látni, kellően lesokkolódnak. Mondjuk tényleg kemény ami itt megy...



A Walking street-en sütnek krokodilt is

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése