2022. július 3., vasárnap

Kektura - P3D1 - 25,23 kn

Egy allati jo nap :)

Fel ora csuszassal sikerult aternem Ferihez, de sebaj, vegre kialudtam magam. Nincs rohanas, huszon X km a mai tav, lesz hol aludni, nincs rohanas.

Kiertunk Huvosvolgybe, majdnem napra pontosan ket ev kulonbseggel indultunk el, most keleti iranyba. Ittunk egy kortyot a titan felespoharbol, szigoruan csak egy pohatkaval. Mondtam is Ferinek, hogy mennyire "jo" arcok vagyunk, pialunk itt a gyrmekvasut peronjan. Mire o: "Miert? Csak dohanyozni nem lehet...". Vegulis igaz :)

Hogy oszinte legyek, az elso km-ek nagyon szenvedosek voltak. Felkeszito tura ide vagy oda, szenvedtem a nehez hatizsaktol. 11,5 kg volt a zsak viz nelkul, ehhez jott kb. 5 liter viz. Ez nagyon nehez. Lehet nem kellene ennyi vizet vinni, de szivtuk mar meg, biztosra mentunk. 3 liter az ivozsak, es en feltoltottem a ket 1 literes vesztartalek palackot is. Volt sulya...

Felerunk a HHH-ra, ez olyan 8 km volt. Vonszoltam magam. De felertunk, meglett az elso pecset.

Es mennyire jo volt, talaltunk itt egy bart.

Feri tata meditalt is egyet gyorsba.

Fu, ez az izotonias ital annyira jot tett, hogy innentol erore kaptunk. Csak ugy porogtek a km-ek.

Tok szep helyeken mentunk, jo volt, hogy nem volt 40 fok, csak olyan 35... Azert meleg volt. Es baromira nincs meg meg a rutin, nem vagyunk hozzaszokva a sulyhoz sem. Szokni kell, de alakul.


Az elso celpontunk Csobanka, Geri, kedves fonokom lat vendegul minket, a kertjukben fogunk satrazni. Ez volt a terv. Aztan az este teljesen maskepp alakult...

Elokerult Karoli 2019-es palinkaja, meg az a palinka amit mi hoztunk, meg a sor, plusz melegszedvics. A fiatalok pesig szalonnat sutottek. Akkora elet volt itt, hogy csak pislogtunk.

Mielott megerkeztunk Geriekhez, meg az erdoben belement valami a szemembe. Ezert egesz este kamilla teaval mostam a szememet. Remelem segit, mert eleg rosszul nez ki, nagyon voros.
Na mindegy is, ez csak mellekszal. Az este folyaman sokat beszelgettunk, zeneltunk, italoztunk. Szigoruan csak egy poharkaval... :)
Aztan a fiatalok beultek a 4 fos medencebe hatan. Es a fonok lanya hivta a fonokot, jojjon o is a megencebe. De a fonok nem ment. Erre: "Akkor jojjon a kopasz bacsi". Ebben nem a "kopasz" volt a serto, hanem a "bacsi"... Meg jo, hogy ittunk. Igy talan nem kell pszichologushoz fordulnom... :)
Vegul persze Geri is bejott, nem csak a kopasz bacsi... :)

Allati jo este volt. Arra szamitottam, hogy tudunk satrazni a kertben, es max le tudunk tusolni. Ehhez kepest allati jo buli, igazi vendeglatas, jo kedv, de meg milyen.... :D Es agyban alszunk. Nehez lesz igy holnap elindulni, kene itt egy piheno nap... :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése