2022. július 31., vasárnap

Kektura - P4D00

Ez a nap nem pont ugy alakult ahogy terveztuk. Reggel felkeltunk es esett az eso. Pedig a tegnapi elojelzes csak delutanra mutatott kis valoszinuseggel kis esot. Azt siman bevallaltuk volna. De mar reggel aztato eso volt. Es kb. csak itt az orszagban:
Vartunk egy darabig, hatha elall, de olyan 9 - fel 10 korul elengedtuk a napot. Itt maradtunk Szandan, a hollokoi szallast atfoglaltam holnapra. Pihenonapot tartottunk :D

Ez meg a reggeli a tarsalgoban, itt meg biztunk az indulasban...

Delelott atmentunk a kocsmaba, ittunk egy kavet, beszelgettunk a tulajjal es helyiekkel. Sok mindent megtudtunk az itteni viszonyokrol, aktualis problemakrol, a kisvarosi (kozsegi...) let elonyeirol es hatranyairol. A kocsma jobb mint egy informacios kozpont :) Az emberek kivetel nelkul kozvetlenek, kezet fognak velunk is, nagyon mas ez mint egy nagy varosban. Kicsit meg az ido is le van lassulva, ami nekem most kifejezetten jol esik.


Delben kaptunk ebedet Marika nenitol, mert itt csak egy bolt van, de vasarnap az sincs nyitva. Es csak egy kocsma van, de ott nincs kaja. Ez is egyutt jar a kisvarosi lettel. Beszelgettunk meg Marika nenivel, majd delutani csendes piheno jott :)


Utana visszamentunk a kocsmaba megnezni a Forma 1 futamot, de mar nem csak kavet ittunk.

Marika nenitol vacsorat is kaptunk, igazan jo dolgunk van. Van a taborban egy csoport akiknek egyebkent is keszul etel, igy szerencsere nincs miattunk tul sok plusz teendojuk. De amilyen kedves itt mindenki biztos vagyok benne, hogy kulon nekunk is keszitettek volna valamit.

Beszelgettunk meg egy darabig, most pedig huzunk aludni. Nagyjabol semmit nem csinaltunk ma.
Az eso delelott elallt, utana kicsit a nap is kusutott, aztan delutan megint esett. Az erdo valoszinuleg meg vizes, saras lesz, meglatjuk. Mert holnap tenyleg elindulunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése