2022. július 8., péntek

Kektura - P3D7 - 26,28 km

Birjuk meg a gyurodest.

Megcsinaltuk ami mara ki volt tuzve, de nem volt egyszeru. A bo 26 km-ben ~800 meter szint volt (a Garmin kb. 100-al kevesebbet mert mint amit a Kektura alkalmazas elozetesen mutatott), ebbol 600 az elso 10 km-en. Ezen a szakaszon akkorat szenvedtunk, hogy majd' besz*rtunk. Komolyan megfordult a fejemben, hogy normalis vagyok-e. Jo persze tudjuk a valaszt, nem, de hogy ettol fuggetlenul miert szivatom magam, azt magam sem tudom...

Az emelkedotol eltekintve a szakasz baromi jo volt. Csak a szokasos, tenyleg zsenialis helyen vezet az ut. Volt itt minden, fuggohid, kilato, allati jo!

Ha valakinek nem lenne alap...

Ez pedig fentrol:
O is fent volt:
Feri nem jott fel, azt mondta, hogy nem lehet olyan, hogy epp az az energia fog hianyozni a mai nap befutojahoz amit elegetne a felmaszassal. Egyebkent sokat nem veszitett, lentrol is pazar volt a panorama:
Leertunk Osagardra. Nagyon kivoltunk ezen a ponton, pontosan annyit mentunk lefele is mint elotte fol. Minden bajunk volt mar, megalltunk egy hosszabb pihenore. Mondanom sem kell, hogy a felmaszasnal is jo parszor meg kellett allni, de meg az ereszkedesnel is.

A pihenonel Feri fozott egy jo kavet, ettunk buktat, csokit, feltoltodtunk rendesen.
Es ittunk mustot :) Az elozo szallason vettunk 5 litert, maradt belole, igy azt elhoztuk. Jo sok gyumolcscukor van benne, tolja az energiat, amire igen nagy szuksegunk is van.
Itt rendesen kipihentuk magunkat, es ugy toltuk le a hatralevo km-eket mint akiket kicsereltek. Igaz, az ut masodik felen csak 200 meter szint volt, az is jol elosztva, nem volt gyilkos emelkedo. Kepek errol a reszrol:
Bezarhatott egy sikolcsonzo... :)

Alsopetenyig jottunk, a Cser-to mellett van a szallasunk, satrazunk. Probaltunk panziot, vendeghazat keresni a piheno soran, de mindenhol telthaz van. En fel is adtam, majd lesz valahogy, max csovezunk valahol. Vegul Feri talalta meg a horgasztavat es a mellette levo vendeglatoipari egyseget uzemelteto tulaj telefonszamat. Felhivta, van satorhely a to mellett, le tudunk tusolni, van sor is, de kaja az sajnos nincs, keszulnek a holnapi eskuvore. Megvettuk a sort, Feri pedig rittyentett egy vacsorat hozott anyagbol.
Ez igy nagyon idealis, nekem ez tetszik a legjobban. Megvan a nomadkodas, foldon eszunk, satorban alszunk, de elotte azert le lehet tusolni.
Viszont itt a tonal jo nagy szel van, fel is vettem minden ruhat ami nalam van. Valoszinuleg nem lesz melegem ejszaka. Es nem talalom a sapkamat amit kifejezetten hidegben alvashoz hasznalok. Minden bizonnyal otthon maradt...

Holnap egy a maihoz hasonlo szakasz var rank, tavban es szintben is. Ha nem lenne vege holnap a mostani etapnak, akkor en el nem indulnek. Hulla faradt vagyok, itt kellene egy pihenonap. De igy, hogy holnap vege, bevallalunk meg egy szakaszt. Ha hulyeseget csinalunk, akkor csinaljuk rendesen... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése