2022. július 7., csütörtök

Kektura - P3D6 - 15,10

Ujratervezes.

Egeszen jo allapotban ebredtem, bar az oram ezt nem tamasztja ala, szerinte vegem van, kiegtem. Van is ebben valami, ugyan kialudtam magam, de erzem, hogy kemenyen feszegetem a hatarokat. Feri sincs ezzel maskepp, igy ma egy konnyebb szakaszt terveztunk be. Csak 15 km es 400 meter szint.

Reggel elmentunk a kisboltba, vettunk buktat es ezuttal tojast is. Feri sef remek reggelit keszitett.

Aztan elindultunk. Jo az irany :)

Azt ma is ereztem, hogy valami nem oke, sokkal kisebb terhelesnel is nagyon izzadtam. De birom meg a gyurodest. Es Feri is birja: https://youtu.be/3mprcAxqams


Az ut most is szep, eddig tenyleg csak mese helyeken jottunk. Nem volt tobb km-en at tarto aszfalton setalas. Csak erdo, mezo, fol, le (fol-le x 50...).

Loko-piheno es a kilatas.

Majd Magyarkuton ettunk egy jo csulkos bablevest, de ezuttal multivitamin volt hozza, nem sor. A vitamin es nyomelem adagokat egyebkent is a duplajara emeltem.

Koran megerkeztunk Szendehelyre, ahol foglaltunk szallast egy panziban. Kb. fel 4 ota itt pihenunk, aludtunk, tervezgettunk.

Meg ket napunk van a mostani etapbol, ha nagyon bevallalosra tervezzuk, akkor ez 2x25 km, 900 + 800 meter szinttel. Nagyon durva, de tetelezzuk fel, hogy menni fog. Igy Szandavaraljan vegeznenk. Onnan Hollohaza ~430 km, es lenne ra 3 het augusztusban. Hetvegekkel egyutt az 23 nap, de abbol 1-1 nap elmegy az oda- es visszauttal. 430 km 21 nap alatt az 20,5 km-es napi atlag. Ez tavban meg rendben lenne. De tartozik hozza atlag 650 meter szint. Pihenonap nelkul. Arra jutottunk, hogy nem toljuk fullba a kretent, ezt igy nem vallaljuk be. Mert oke a kihivas, az sem baj ha a nap vegere elfaradunk, de az nem oke ha netto szivas a tura. Az a dontes szuletett, hogy a harom het helyett lesz augusztusban ketszer egy het, a mostanihoz hasonlo etapok, es marad jovore is egy het, majd akkor befejezzuk. Igy lesz pihenes a szakaszok kozott, megmarad az ut elvezeti erteke is.

Volt ma meg vacsora, eroleves, mert kell az ero, es toltott rantott gomba roszti burgonyaval. Meg pihenes.

Kilatas a szallasrol:

Holnap toljuk tovabb, kemeny szakasz jon, remelem meg tudjuk ugrani. A jobb talpam tovabbra is faj, de nem veszes. Mas baj nincs. Leszamitva, hogy minden porcikam faradt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése