2022. július 4., hétfő

Kektura - P3D3 - 26,56 km

Elvitte...

Szuper helyunk volt, kipihenten ebredtunk. Kicst talan faztam, ejszaka eleg hideg volt, de azert nem volt veszes.


Feri most is elhozta a kavefozot, igy a reggeli melle volt kave is. Hibatlanul indult a nap.
Elindultunk. A nap elejen valahogy nem ereztuk azt a nagy kialvast, kicsit nehezen indult be.
Felmentunk Pap-retre, majd at Visegradra, itt keztunk elindulni rendesen. Kezdunk hozzaszokni a plusz sulyhoz, nekem itt volt ma olyan pillanatom, amikor alig ereztem, hogy rajtam van egy hatizsak. Nem dorzsoli mar a derekamat es a vallamat sem huzza (persze a suly a derekamon van). Kell hozza par nap, hogy ez igy bealljon.

Lementunk a visegradi vartol, volt 15 percunk a komp indulasaig. Mondtam Ferinek, hogy addig le tudunk guritani egy sort. Mire o: nekem ahhoz 5 perc is eleg... :)

Nagymaroson ettunk egy szocialista hamburgert sultkrumplival, ittunk kavet is. Es elindultunk fel a hegyre. 
Engem is megcsapott a kaja koma, a kave ellenere is, de Feri tata energiajat teljesen elvitte. Tudniillik o belso energiaval dolgozik, es szerintem vizeren allt ami elvitte... :D Sokat nem beszelgettunk ezen a szakaszon :)

Meg Nagymarosrol felhivtam egy turistahazat, hogy van-e szallasuk. Egy kozepesen kedves no azt mondta, hogy nem tudnak szallast adni, mert gyerekek vannak a hazban. Megkerdeztem, hogy satrazhatunk-e mellette, mire az volt a valasz, hogy ha sehogy mashogy nem tudjuk megoldani, akkor igen. De tusolni akkor sem tudunk. Hat, a semminel tobb, jo lesz.

A kaja koma elmult, letoltuk a maradek km-eket.
Ebbol a kilatobol (Julianus Barat torony) remek a kilatas Nagymarosra es Visegradra:

Volt egy-egy laposabb szakasz is, ezek is jol neztek ki. Az utvonal eddig nagyon szep az egyszer biztos.
A turistahaz tenyleg tele van gyerekkel, rohangalnak, uvoltoznek, mint a rendes gyerekek. Vannak itt mindenfele allatok is, a teton egy pava rohangal. Holnap innen indulunk tovabb.

A mai tavban 880 meter szint volt, elegge megvisel mindkettonket. Annak ellenere, hogy csak 25 km-eket megyunk, hulla faradtak vagyunk a nap vegere. Holnap lehet tartunk egy rovidebb napot.

A szemem meggyogyult, nem faj mar, tegnap meg elegge fajt. Mar csak kicsit piros es csak kicsit faj. Helyette faj a jobb talpam, de ez normalis...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése