2018. február 11., vasárnap

India újratöltve - Hazaút

A taxi ma 6:30-ra jött, a hotelben ismét kimaradt a reggeli. Cserébe gyorsan kiértünk a reptérre, nem volt dugó a városban.

Az előző útnál a kilépési procedúra elég lassan ment, így erre ráhagytam most bőven. Most viszont baromi gyorsan ment. Lehetetlen ezt kiszámolni. Ennél nagyobb baj ne legyen soha, legalább bőven maradt időnk reggelizni, sütizni és kávézni. Mindezt három különböző helyen tettük.

Ebédnek is elment volna, még úgy is, hogy a tavaszi tekercs a Dettié

Mi csak reggeliztünk :-)
A gépünk most is Airbus A330-300

A repülési idő Delhiből Helsinkibe 7 óra. Közel egy órás késéssel indultunk, amit majdnem teljesen behoztunk. Meglepően gyorsan eltelt. Ettünk, ittunk, aludtunk, beszélgettünk, filmet néztünk. És már szálltunk is le. Ezúttal nem volt spray-zés sem.


A leszállás kamerán keresztül nézve
Helsinkiben hó volt, de ebből keveset láttunk, csak amíg a gépről átszálltunk a buszba. És most nem 5 órás volt a tranzit, csak 2. Aminek egy jó része elment az újabb biztonsági ellenőrzéssel és a beléptetéssel.

Helsinkiből Budapestre egy Embraer 190-essel repültünk, ez egy egészen kicsi gép, 100 fős.

Jégtelenítés után már indultunk is
A gép nagy részén japán turisták utaztak. Érdekes, hogy nem egymás mellé kaptunk a helyeket, így én egy japán úr mellett utaztam. Aki csak pár szót beszélt angolul, de így sok mindent megbeszéltünk az út alatt. Nagyon hálás volt azért, hogy így is hajlandó voltam beszélgetni, és azt ígérte, hogy ha hazamegy, akkor elkezd angolul tanulni.

Egész nap utaztunk, elfáradtunk benne rendesen. Főleg, hogy eleve nem kipihenten indultunk. Fárasztó dolog az utazás :-) De szerencsésen megérkeztünk, és Leslie kijött értünk a reptérre, köszönet érte! Köszönöm Dettinek is a társaságot és mindenkinek aki követte a blogot!

Hatalmas élmény volt, soha nem fogom elfelejteni ezt az esküvőt!

Most elhúzok aludni...

Előbb-utóbb pedig újra jelentkezek itt :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése