2020. augusztus 16., vasárnap

Kektura - P2D10 - 0 km

Dupla nulla.

Kenyszerpihenon vagyunk, nem pont igy terveztuk. Ma sem haladtunk.
Reggel idoben felkeltem, de Feri meg korabban, annyira, hogy mikor kineztem a szobambol, o mar indulasra keszen allt arccal az ajtora simulva. Ekkor meg csak csepergett az eso, de kicsivel kesobb rakezdett rendesen. Beallt szurke egbol az az aztato eso. 11 korul kerdeztem meg, hogy opcio-e, hogy maradunk meg egy ejszakat. Maradhattunk, de egy masik szallason. Ahonnan ez a kilatas:
Ezen a kepen nem igazan latszik, de itt szakad az eso. Belenagyitva igy nez ki:
Reggelinek megettuk az utra szant buktakat, majd amikor elkezdett kicsit alabb hagyni, elmentunk ebedelni a langososhoz.

Betoltam egy fokhagymas sajtos-tejfoloset eloetelnek, majd egy sult virslivel es hagymaval toltott sajtos-tejfoloset. Az a sor meg nem tudom kie...

Ketto korul kezdett elobujni a nap igy-ugy, de minden tiszta viz volt. Nem lattuk ertelmet elindulni. Inkabb felkeszultunk arra, hogy megnezzuk a Forma 1-es futamot ha mar igy alakult.
Te jo elet valakinek megint itt a sore, mert mi ugye nem iszunk...

A futam dogunalom volt, lassan befejezem a Forma 1 nezest, mert semmi ertelme. Itt meg csatak sem voltak, csak vonatozas. De ha vannak is, nagyjabol a forgatokonyv az, hogy a Merci mindenkit csunyan elver, a Red Bull es a Barbi autok okozhatnak nemi meglepetest, de azert sokat nem, a Ferrari meg sehol nincs. Persze nem a Merci tehet rola, hogy ennyire jok, a tobbiek vannak csunyan lemaradva. Ez van, dogunalom.

Egy jo kave. Meg turacuccban, pedig ma tuti nem megyunk. De legalabb az erzes megvan :)

Kisutott a nap is rendesen, de ez a kep mar 5 utan keszult.

Ez van, most akkor pihenunk rendesen. Egy nap csuszast szedtunk ossze ezzel, de egyelore nincs veszelyben a terv. Holnap viszont mindenkeppen el kell indulni. A kovetkezo ket napra meg mondanak esot, de jo esellyel nem lesz ilyen intenziv. Ki fog derulni.

Itt emlitem meg a mellettunk bulizo fiatalokat, akik szamunkra teljesen ismeretlen borzalmas zeneket hallgatnak. Jo hangosan, ordibalnak is, meg eneklik a rettenetes lazado szovegeket. Es karaoke-znak is, ami fajdalmasan hamis. Szorakoztatjak az egesz kornyeket. Mindegy, mi is ezt csinaltuk anno :) Kicsit maskepp, de ugyan igy nem ertettek a felnottek. Nem megyek at szolni, megkimelem magam egy "Mi van fater, nem tetszik a zene?" tipusu beszolastol. Persze ha jofejek, akkor megkinalnanak valami piaval, mert ok fogyasztottak rendesen, az nem kerdes...

Holnap elindulunk, eleg a hederezesbol. Ki vagyunk pihenve, minden ki van mosva, most mar tolni kell tovabb. Jelentkezek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése