2020. augusztus 13., csütörtök

Kektura - P2D7 - 25,17 km

Faradunk.

Kisse nehezen indult a mai nap. Azzal kezdodott, hogy Feri felebresztett. Idoszeru volt felkelni, fel 8 volt, csak en meg aludtam volna. Ott volt a blog, amit ujra kellett irni. Es minden extra vizes volt, es tok nehezen szaradt a nagy paratartalomtol. 11-kor sikerult elindulni.

Itt aludtunk, jo hely volt.

A ret masik vege.

Felmasztunk egy varromhoz, az ut nem erintette magat a romot, de volt mar amit kihagytunk, igy ide most felmentunk. A kilatas miatt mindenkeppen megerte.
Sokat mentunk erdoben vezeto aszfalt uton, ahol nem volt forgalom, de megis csak aszfalt. Majd jott a Sumeg fele vezeto kavicsos ut, csak ugy perzselt itt a nap.

Sumegen nem idoztunk, ma igazabol sehol nem idoztunk. Behoztuk igy az egy ora kesest.

Beutottuk a pecsetet, es indultunk tovabb. Aszfalton. Sok aszfalt ut volt, nem csak itt, hanem Nagyvazsony ota. Ezek nem kulonosebben elvezetes szakaszok. Itt raadasul forgalom is volt.

Viszont elertunk a tura felehez! :D

Satrat vertunk egy ret mellett, de mar most latszik, hogy holnap kemeny napunk lesz. A reggeli elorejelzes szerint a holnapi nap csak felhosnek igerkezett. A jelenlegi szerint viszont mar atom brutal esos. Azt terveztuk, hogy holnap elmegyunk a Szajki-tavakig, innen kb. 20 km, es ott maradunk ket ejszakat. Mert azert faradunk. De ezzel igy ket problema is van: egyreszt hogy megyunk oda holnap szakado esoben, masreszt nem talaltunk szallast. Ez igy kicsit sem nez ki jol, meg magam is kivancsi vagyok, hogy ebbol mi dog kisulni. De majd valahogy megoldodik.

Ami mar most eleg kemeny, hogy szemben piszkos nagy vilamok csapkodnak, es rendesen dorog az eg. Es ez jon egyre kozelebb. Jo nagy cseppekben esik is mar az eso. Es fuj rendesen a szel. Meg nem durvan, de ebbol szokott egszakadas lenni. Tisztan latszik, hogy ez a vihar el fog kapni, remeljuk nem pont telibe. Hu durvul a szel, fuj keresztul a satron, remelem nem fog elfujni mindenestol. Tulelo resz kovetkezik...

1 megjegyzés: