2020. augusztus 18., kedd

Kektura - P2D11 - 28,47 km

(Tegnap este annyi net sem volt, hogy meg azt sem tudtam kiirbi, hogy minden ok. De megirtam este a postot, most tudom feltenni.)
---------------------

Ujra uton.

Ma vegre napsutesre keltunk. Elmentunk reggelizni es neki is vagtunk ujra a turanak. Vegre. Tegnap elegge csalodottak voltunk, ma dupla akkora volt az orom. Csak ugy faltuk a kilometereket. Mondanom sem kell, hogy brutal para volt ennyi eso utan, nem is tudom hogy fokozni mar, olyan nagy. Viszont ez a szakasz tok sik, olyan mint ha alfoldi kektura lenne. Majdnem 30 km-t mentunk, ebben 200 meter szint volt csak.


17 km-nel ugy adodott, hogy be kellett ternunk egy kocsmaba. Ott volt a pecsetelo, na.

Itt mindenfele fenykepek voltak a falon regi idok turazoirol. Le is fenykepeztem az egyiket, o egy grof ha jol tudom.

Es milyen jo helyen voltunk, leszakadt az eg. Nem esett sokaig, de dorgott es villamlott, igy vartunk egy kicsit. Majd indultunk tovabb.

Ez itt a Farkas erdo, de mi inkabb szunyog erdonek hivtuk. Iszonyat mennyi szunyog van, igy eso utan meg foleg. Meg ilyen kicsi fekete repkedo bogarak, amik eloszeretettel landolnak a szememben.


Szep erdo, jol is haladtunk, csak ugy porogtek a kilometerek. De aztan megjelentek a baljos arnyak.


Na itt az futott at az agyamon, hogy ezt meguszni nem lehet, maxinum tulelni. Es be is jott.

Egeszen sokaig csak felhos volt, majd csepergni kezdett, utana esni. Felvettuk az esokabatokat. De nem sokkal utana rank szakadt az eg. Es ekkor pont ott volt egy piheno. Pont amikor kellett.


Szakadt az eso, mint ha dezsabol ontottek volna. Gondolkoztunk, hogy mi legyen. 300 meterre vagyunk egy erdeszhaztol, ha szerencsek van van ott valaki. De nem talaltunk telefonszamot, az eso meg rendesen esett. Kajaltunk (negysajtos tesztat, kolbasszal felturbozva) es ugy dontottunk, itt alszunk. Eloszor meg arra gondoltunk, hogy feloltozunk, es alszunk a padon, de vegul felallitottuk a satrakat a pihenon belul. Igy biztos nem fogunk megfagyni. Allat jo hely :)

Meg most is esik (fel 9 van), kb. 5 ora ota. Az a durva, hogy errol szo nem volt az elorejelzesben. Remelem reggelre elall, es tudunk menni tovabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése