2020. augusztus 12., szerda

Kektura - P2D6 - 26,67 km

Minden ok, csak annyira gyenge a net, hogy nem tudom feltolteni a mai bejegyzest. Holnap frissitem.

Update:

Az uj normalis.

Tegnap este osszeomlott a Blogger alkalmazas. Megirtam a napot es mentes kozben elszallt, mert nem volt net (ilyenkor a keszulekre kellene mentenie). Mindenhez net kell, fura egy vilag ez. Ezert is jo kiszabadulni a termeszetbe. Aztan itt is net kell... :) Elveszett amit irtam, most reggel irom ujra.

Szoval tok jot aludtam, vegre rendes agyban, tusoltam este, tusoltam reggel, aaaaaa, kellett nagyon. Ruhak is ki kettek mosva, minden patent.
Lementunk reggelizni, no komment. Magasak voltak a varakozasok, de az 5e Ft-os reggeli (2500/fo) olcso felvagottakbol es sajtokbol allt, nemi zoldseggel. Megettuk persze, es el is indult vele a nap, de kb. egy ezrest ert. 5e-ert kb. hazi sonkakat, kolbaszokat vartam, minosegi sajtokkal. Mondanom sem kell, hogy szamlat sem kaptunk, fura is lett volna a nem beszedendo IFA-rol. Nem erdemel tobb szot a hely...

A reggeli idojaras elorejelzes szerint ket nap jo lesz, de utana esos. Jo lenne lassan megallni egy napra, de ugy dontottunk, hogy akkor ezt a ket napot meg megnyomjuk. Majd pihenunk ha esik.

Ma minden a terv szerint ment, lenyomtuk a 20+ km-t. Nem tortent semmi kulonos. Vagy mondhatjuk ugy is, hogy az egesz nap kulonos volt. Ahogy itt minden nap az. Csak mar fel sem tunik. Ez az uj normalis :)

 Hevizi kek templom.

Jojjon par ket a mai utrol:

Ez itt a nyomvonal, nincs epp mindenhol karbantartva. Jo magas fu, amibol csak ugy szallt fel a meleg para. Eddig minden nap brutal paras volt, jol kifogtuk. Mindegy is, ez csak noveli a sporterteket a turanak.

Vadalma fa, igazi bio. Finom savanykas alma nemi kukaccal :)

Na itt meg elkavartunk, elmentunk egyenesen, mert nem lattuk, hogy be kell fordulnunk jobbra. Feri tett rola, hogy mas ne jarjon igy.

Huuuu, es a fekete szeder. Hegyben all az ut menten, en megettem szerintem kozel fel kilot. Vallalva a kockazatot, hogy ebbol akar baj is lehet. Szerencsere nem lett :)

Ezen a bokron a jobb oldalon vegig szeder van. Es egymast ertek ezek a bokrok, jo lassan haladtunk ezen a szakaszon.

De hogy ne csak hegyek es volgyek legyenek, felteszek a mai naprol par erdekesseget is:

Zalaszanton van egy buddhista sztupa. Szep hely, jol meg van csinalva. Persze nem olyan mint Thaifoldon vagy Japanban, de adja az erzest. Nekem kisse idegen ebben a kornyezetben, de mindenkeppen erdemes megnezni ha valaki erre jar.

Nagyon magas fak, jo sotet is volt mar az erdo igy este fele.

Eljott a szallas kereses ideje, eloszor ezt a retet neztuk ki. De mindket oldalan vadaszlesek voltak, igy tovabb alltunk. Ha vadaszles mellett satorozunk, akkor arra figyelunk, hogy onnan ne latszodjon masik vadaszles. Erre a retre esett a valasztas:

Itt mar a vacsora keszul, amit a csoves gasztronomia hullo michelin csillaga keszit, grof Czefressy Ferenc sef. A menu teriyaki szoszos teszta. Vegan etel, csak egy kis hagyma kerult bele pluszban. Meg szalonna :)

Jol sikerult, atom finom, es a kilatas is adja rendesen. Mit mondjak, eleg jo dolog a termeszetben lenni.

Ja, es ha mar hullo csillag. Sokat latni, ma is lattam egy eleg fenyeset. De ket nappal ezelott egy olyat, amit eddig meg soha. Olyan fenycsik volt az egen, hogy tatva maradt a szam.

Ferinek volt meg ma egy jo beszolasa, epp egy kocsmaban ultunk. Termeszetesen eszunk agaban nem lett volna beterni, de ott volt a pecsetelohely, ez kenyszerhelyzet volt. Sort pedig vegkepp nem vettunk volna, de el voltak zarva a kozkutak. Aldozatok voltunk a helyzetben. Szoval megittuk a sort, es Feri megszolalt: "Biztos meditacioval is el lehet erni szinteket, de azert egy sorrel ez sokkal egyszerubb" :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése