2020. augusztus 15., szombat

Kektura - P2D9 - 0 km

100% pihenes.

A 0 km persze csak a kek utvonalara igaz, azert ma is setaltunk kicsit. De az elmult heti atlag 30e lepes helyett ma csak 12e volt, aminek a nagy reszet a tavak koruli seta adta ki.

Ha ugy nezzuk ma nem csinaltunk semmit. Csak ettunk es pihentunk. Kezdodott a reggelivel:
Utana csendes piheno, es mar jott is az ebed:
Utana meg akartuk nezni a Forma 1 idomerojet, de kodolt volt a csatorna. Megneztem az eredmenyt, jobb is, hogy kodolt volt... Nem volt mit tenni, delutani alvas jott.

A vacsora elott korbesetaltuk a tavakat. Pontosabban a tavak egy reszet, az egesz rendszer 11 tobol all. Valami varazslatos a hely, korbe mindenhol erdo, a tavak szelen kis horgaszkunyhok. Tenyleg mint egy meseben.

Es mar johetett is a vacsora, vorosboros vaddiszno porkolt dodollevel majd lefojtva egy hazi turos retessel.

Bevittuk a kaloriat a kovetkezo ket napra az tuti. Feri nem is tudta megenni a vacsorajat, annyira tele volt.

Hu, jol esett ez a semmitteves nagyon. Tok jot pihentunk. Es a mai pihenonappal egyutt is megvan a 20 km/napos atlagunk, teljesen jo, a terv szerint haladunk. Annak is orulok, hogy egyelore minden testreszem egyben van. Labamon nyoma nincs vizholyagnak, boka, sipcsont, terd es derek is rendben. Ferinel is minden ok. Annyit vettem ma eszre, hogy a jobb cipom sarka kikopott. Belul. Kicsit lazabbra szeretem hagyni a cipot, igy minimalisan mozog is benne a labam, es ez eleg volt hozza, hogy kikoptassa. Ez van, leragasztottam. Egy zokni is vesztartalek statuszt kapott, az is elkopott a sarkanal. Ennyi baj legyen :)

A szallasunk egy idos neninel van. Ketszintes haza van, aminek a felso resze kulon bejaratu, mi itt lakunk fent. Es kulon szobank van, full luxus.

Kint meg megy a buli, mulatos zene szol a strandrol. Ha holnap nem indulnank tovabb lehetne bulizni. De indulunk. Remelem az ido is jo lesz, aztato esot nem mondanak, de zaport, zivatart igen. Meglatjuk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése