2015. augusztus 31., hétfő

Baltikum + Moszkva, 17. nap (aug. 30, vasarnap), 5656 km, Budapest

7-tol volt reggeli, ezt csak harman vartuk meg. Banhatjak a tobbiek, a tura egyik legjobb, ha nem a legjobb reggelijet hagytak ki. Persze akinek hosszu a tav hazaig, annak el kellett indulnia idoben. Nekik keszitettek reggeli csomagot. Volt aki mar 4-kor brummogtatta a motort.
Megreggeliztunk, Zoli, Egyed Zoli es en. Majd Zoli elkoszont, Debrecenbe megy. Mi ketten Nomadbiker Zolival Budapest fele indultunk. A reggeli csomagjat valaki ott felejette, neki innen is koszonjuk, volt mit ennunk ut kozben :)
Beoltoztem rendesen, de mar az elso benzinkutnal lekerultek a plusz retegek. Igazabol mar az indulasnal sem volt hideg, de gondoltam biztos ami biztos, nehogy megfagyjak. Nem volt egy realis veszely.

Erdekes, hogy Lublinban piros-feher-zold-ek a tomegkozlekedesi jarmuvek.

Lengyelorszagban egy darabon autopalyan mentunk, tok sik az ut, ugy voltunk vele, hogy akkor legalabb haladjunk. A lancnak pedig kezdett vege lenni, 120 folott utemes bugo hangot adott, mint egy regi Ikarus. 110-120 kozott mentunk a palyan, ki kell birnia hazaig.

Krakko utan aztan megjottek a hegyek es a kanyarok. Vegre nem csak az autopalya lehajtot lehetett bedonteni :) Eros volt a forgalom, de azert elveztem. Szlovakia meg jobb volt, Donovaly fele jottunk. Viszont iszonyat fulledt meleg volt, meg a hegyen is.

Ketten jol haladtunk, semmi kulonos nem volt az uton. Megerkeztunk Budapestre. Ujpesten egy arnyekban levo homero 37 fokot mutatott. Kemeny.

Hazaertem.
Nagyon szeretek utazni, ez az egyik dolog ami igazan porget. Szeretek uj helyeken jarni, igazan jol tudom magamat erezni az otthonomtol tavol. De epp ilyen jo erzes megerkezni is.

Es amitol meg jobban ereznem magamat, az egy masszazs. Rendesen beallt a nyakam, a vallam, a derekam ettol az utolso 3 menos naptol. Es ugy rendesen el is faradtam. De nagyon is jol van ez igy, szeretem ezt a fajta faradtsagot.

A nap 5 pontos.

Megcsinaltuk! :)
Hamarosan jon az osszefoglalo is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése